Home | Contact | Disclaimer 
Ruimte huren?
Ook Welcom
Home |  | Ruimte huren? 

Ruimte voor alle Montferlanders
Ook u bent Welcom!


ruimte-hurenU heeft iets te vieren met uw familie of uw vereniging. Of u zoekt een geschikte ruimte om de toekomstplannen van uw bedrijf toe te lichten. Welcom beschikt over diverse unieke, multifunctionele ruimtes midden in Didam, ’s-Heerenberg. Wat dacht u van een fraaie gerestaureerde kapel? Een complete kookstudio? Een sfeervol compact theater? Of gewoon een plek om in alle rust te vergaderen? Wat uw doel ook is, welk gezelschap u ook verwacht, Welcom heeft de ruimte. En – ook niet onbelangrijk – parkeerruimte voor de deur.

Ruimte en meer

De ruimtes bieden tal van extra faciliteiten, zoals presentatiehulpmiddelen; een beamer, scherm, laptop en geluidsinstallatie. En Welcom biedt meer; van een kop koffie tot een complete catering.  

Huur nooit te duur

Welcom is voor en van de inwoners in de gemeente Montferland en draait op de inzet van gedreven vrijwilligers, begeleid door professionals. Enthousiaste mensen die u graag ondersteunen bij het organiseren van een bijeenkomst of evenement. U huurt dus tegen een eerlijk huurtarief en Welcom kan mooie projecten blijven ontwikkelen.

Wilt u meer weten over de verhuur- en cateringmogelijkheden? Bel dan met Peter Dieks, hoofd Beheer. Hij vertelt u er graag meer over. Bel (0316) 22 35 20 of vul het informatieformulier in. Graag tot ziens!


Neem contact op »